Welcome login | signup
Language en es fr
OccupyForum

Forum Post: Hass and Associates: Internett-svindel kan være målrettet mot jobbsøkere

Posted 4 years ago on July 17, 2013, 12:41 a.m. EST by nixiesauer (0)
This content is user submitted and not an official statement

Kilde-Link: http://www.greatfallstribune.com/article/20130716/NEWS01/307160017/Internet-scam-may-targeting-job-seekers?nclick_check=1

En mulig Internett svindel som involverer en jobbsite har blitt rapportert til Cascade County Sheriff's Office.

En arbeidssøker informert lensmannen kontor av svindel, som involverte www.montanahelpwanted.com, ifølge en CCSO utgivelse. Jobb-søkende gjorde et intervju over direktemeldinger med et firma som heter åpen verden Data Inc. Selskapet informert jobb søkere var det åpner et kontor i Great Falls, og jobb-søkere ville være den første ansatt i selskapet. Som sådan, ble jobb-søkende sendt en sjekk i mengden av $1800 og beskjed om å kjøpe office-produkter. Jobb-søkende ble instruert til å wire pengene tilbake til en person med navnet Carmine Firtato.

"Personen undersøkt sjekken og det dukket opp til henne å være mistenkt, sa utgivelsen. "Hun tok kontrollen til en bank, og de bekreftet sjekken var ikke bra og at dette var en svindel."

Sjekken hadde navnet "Western Pacific Escrow" av California trykt opp på den, og åpen verden Data Inc. ble plassert i Florida. Sjekken ble sendt fra New Jersey, alt etter løslate.

Sheriff's office release råder beboerne aldri til å akseptere sjekker fra en ukjent kilde og be banken å gjennomgå sjekker for nøyaktighet. Utgivelsen sier enhver forespørsel å kontanter en sjekk og wire tilbake penger er et rødt flagg.

For sin del har www.montanahelpwanted.com en del på sin hjemmeside tilbyr råd til jobbsøkere online. Den fastslår ansatte gå gjennom annonser hver dag for å sikre at de er for legitime sysselsetting.

"Plasseringen av en hjelp ville annonsen som helst annet enn å annonsere en bona fide sysselsetting posisjon er forbudt," sier nettsiden. Arbeidssøkere oppfordres også til å varsle områdeansvarlige hvis de har mistanke om svindel. hass and associates

Mer: http://www.goodreads.com/topic/show/1384616-hass-associates-article-code-85258083266---more-than-93-million-lost-to http://www.slideshare.net/scarlethugh/internet-news-hass-associates-warning-article-code-85258083266-ha-dont-be-fooled-by-phishers-fraudsters-and-scammers

0 Comments

0 Comments


Read the Rules